BR66 Teen Jump

BR66 udbyder fra 1. april 2022 Teen Jump for unge mellem 12 og 16 år.

Hvor:
Teen Jump afholdes i Jump-lokalet (ved siden af e-sport/oven på motionscentret)

Hvad:
Vores instruktør sørger på dette hold for, at der tages hensyn til de unge mennesker og deres styrke, og træningen tilpasses så det er sjovt og givende at være med for de aldersgrupper, holdet er lavet til.

Hvis du tilmelder dig Teen Jump betales der for 3 måneder ad gangen. Der er tale om et fast hold med 16 pladser.
Dvs. at du ikke skal sørge for at booke plads, men at du i stedet er en del af et hold, der mødes hver uge – ligesom eksempelvis håndbold og gymnastik. Når de 3 måneder er gået, skal du tilmelde dig på ny for at være med de næste 3 måneder.

Pris:
150 kr. for 3 måneder, hvor der jumpes fast hver onsdag. Dette betyder, at de unge hver onsdag møder op til jump, ligesom hvis de går til håndbold eller lignende, og træner sammen med de andre unge på trampolinerne.

Der vil i øvrigt være mulighed for at købe en jump trøje med logo (og evt. navn), når man melder sig på holdet. Prisen på dette kender vi desværre ikke endnu, da den kan afhænge af, hvor mange der ønsker at købe den.HUSK AT BLIVE EN DEL AF DENNE LUKKEDE FACEBOOK SIDE, som kun er for de unge og voksne, der har tilknytning til Teen Jump hos BR66.

———-oOo———-

Tilmelding til Teen Jump – Periode 1. april – 30. juni 2022

Vil du gå til Teen Jump i perioden 1. april – 30. juni 2022 skal du tilmelde dig her.
Prisen er 150 kr. for 3 måneders sjov og ballade (og god træning).