Jumping Fitness – Medlemskab & prøvetime

Medlemskab generelt

For at kunne booke plads på hold, skal man oprette medlemskab til BR66.

BR66 tilbyder udelukkende månedsmedlemskab, hvilket betyder, at du skal tilmelde dig og betale for en måned ad gangen. Prisen for fri jump i en måned er kr. 150,00.

For medlemskab gælder det, at det UDELUKKENDE er gyldigt fra den 1. i perioden/måneden til den sidste dag i perioden/måneden.

Når man er medlem, kan man deltage på hold lige så ofte, man har lyst.

Man har selvfølgelig mulighed for at deltage i en prøvetime uden beregning, inden man melder sig ind. Læs mere om prøvetime længere nede.

Opret månedsmedlemskab

Via dette link kan du oprette medlemsskab. Når du har meldt dig til via linket her, kan du booke en plads på hold her

Tilmelding til april 2024:

Tilmelding til marts 2024

Prøvetime

Gratis prøvetime og mulighed for betaling pr. gang udenmedlemskab

Alle kan få en gratis prøvetime. Dette sker efter aftale med instruktørerne (skriv evt. inde på facebookgruppen for BR66 Jumping Fitness, som du finder ved at klikke her).

Hvis man efter sin prøvetime gerne vil prøve at jumpe et par gange mere, inden man opretter medlemsskab, kan dette godt lade sig gøre ved at betale pr. gang man deltager. Det er dog ikke muligt at booke en plads via hjemmesiden, hvis man ikke har oprettet medlemsskab for en eller flere måneder (det kan du gøre længere oppe). Derfor må man som ikke-medlem tjekke hjemmesiden for at se, om der er plads på holdet (tjek for ledige pladser her). Hvis der er ledige pladser på holdet, kan man møde op ved træningens start og betale 35 kr. med mobilepay. Instruktøren oplyser om nummeret i forbindelse med betaling.

Der gøres opmærksom på, at medlemmer har fortrinsret i forhold til deltagelse, og hvis alle trampoliner er booket, vil det derfor ikke være muligt at deltage i træningen.