Jumping fitness

—–ooO Sommerjump i juli 2020 er gratis for alle Ooo——

Vores instruktører skal selvfølgelig også have sommerferie, og vi kan således ikke garantere 4 hold om ugen i alle sommerens uger.

Derfor tilbyder vi gratis jump for alle i hele juli.

Og vi GLÆDER os til at svede sammen med jer 😀

Tilmelding via dette link:


Hold:
Jumping Fitness DK

Sted: 
Jump-lokalet i Langeskov Hallerne (ved siden af E-sport).
Der er skilte som viser vej til indgangen.

Holdtider
For alle hold gælder, at deltageren selv skal sætte trampolin op inden holdstart og vaske trampolinen af og pakke den væk efter træning.

Tirsdag kl. 17.00
Onsdag kl. 17.00
Torsdag kl. 16.45
Lørdag kl. 9.15

Vi forbeholder os retten til at aflyse hold, hvis der er mindre end 3 tilmeldte på holdet eller hvis vejret ikke er til udendørs jump.

Om holdet
Man kan deltage på alle hold uanset om man er nybegynder eller øvet.

Instruktørerne skaber selv variation i indholdet, hvorfor nogle timer vil være “rene” Jumping timer, mens andre vil være Jumping Fusion, hvor der også er fokus på styrketræning.

Ligesom alle andre idrætsaktiviteter, så er Jumping Fitness ved BR66 også ramt af Covid-19 omstændighederne. Det er derfor vigtigt at holde sig opdateret via mail og/eller Facebook gruppen i forhold til de planlagte udendørshold. Facebook gruppen findes her: https://www.facebook.com/groups/480613319458293/

Aldersgruppe:
16+

Instruktører:
Lea Liv Høegsberg
Pernille Tang Pedersen

Medlemsskab generelt:
For at kunne booke en plads på holdene anført nedenfor, skal man oprette medlemsskab til BR66.

BR66 tilbyder to forskellige medlemskaber: Et 6 måneders medlemsskab og et månedsmedlemskab.

For begge medlemskaber gælder det, at det UDELUKKENDE er gyldigt fra den 1. i perioden/måneden til den sidste dag i perioden/måneden.

Se nærmere om tilmelding for begge medlemskaber nedenfor.

Når man er medlem, kan man deltage på hold lige så ofte, man har lyst.

Man har selvfølgelig mulighed for at deltage i en prøvetime uden beregning, inden man melder sig ind. Vil man gerne deltage i prøvetime, skal man henvende sig til instruktørerne via Facebook (se link nederst på siden).


Kontingent 5 måneders abonnement:

Pris for medlemsskab er kr. 400 for 5 mdr. Nedenfor kan købes medlemsskab for perioden 1/8 – 31/12 2020. Vær opmærksom på, at køb af 5 mdr. kun gælder for perioden 1/8 til 31/12 – også selvom man først tilmelder sig slut august.

Hvis man opretter et 5 måneders medlemsskab pr. 1/8 – 2020, og man deltager på hold 2 gange om ugen, vil prisen pr. deltagelse være under 10 kr.

Booking af hold fra august måned kan ske 14 dage før som altid.

>>LINK TIL TILMELDING KOMMER SENEST D. 14/7<<

Månedsmedlemskab

Tilmelding til månedsmedlemskab sker ved at vælge “Tilmeld”-knappen med den ønskede måned nedenfor. Man skal aktivt melde sig til ved månedsskift, hvis man vil fortsætte med at jumpe. Prisen er kr. 99 for et månedsmedlemskab.

Hvis man opretter et månedsmedlemskab, og man deltager på hold to gange om ugen, vil prisen pr. deltagelse være ca. 12 kr.


Vi har 14 trampoliner, som kan bookes til hver jumptime. Booking foregår efter “først til mølle” princippet.

Der gøres opmærksom på, at der med de nuværende Covid-19 omstændigheder kan ske ændringer af alle elementer vedrørende Jumping Fitness med ganske kort varsel.

————–oOo————–

Husk at framelde din booking, hvis du ikke kan deltage alligevel, så der er en anden, der kan få pladsen.

Framelding skal ske senest 8 timer før holdstart.

Der gøres opmærksom på, at 3 x udeblivelser inden for en 1-årig periode vil medføre afmelding af medlemsskab uden refundering.

Facebook:
Følg BR66 Jumping Fitness DK på Facebook her
Følg BR66 Gymnastik på Facebook her