Jumping fitness

Hold:
Jumping Fitness DK

Sted: 
Pga. Covid-19 afholdes alle hold pt. udendørs. Dette foregår på adressen Rypevænget 20, 5550 Langeskov

Holdtider
For alle hold gælder, at deltageren skal møde op ca. 15 minutter før holdstart for at sætte trampolin op.

Tirsdag kl. 17.00
Onsdag kl. 17.00
Torsdag kl. 16.45
Lørdag kl. 9.15

Vi forbeholder os retten til at aflyse hold, hvis der er mindre end 3 tilmeldte på holdet eller hvis vejret ikke er til udendørs jump.

Om holdet
Man kan deltage på alle hold uanset om man er nybegynder eller øvet.

Instruktørerne skaber selv variation i indholdet, hvorfor nogle timer vil være “rene” Jumping timer, mens andre vil være Jumping Fusion, hvor der også er fokus på styrketræning.

Ligesom alle andre idrætsaktiviteter, så er Jumping Fitness ved BR66 også ramt af Covid-19 omstændighederne. Det er derfor vigtigt at holde sig opdateret via mail og/eller Facebook gruppen i forhold til de planlagte udendørshold. Facebook gruppen findes her: https://www.facebook.com/groups/480613319458293/


Aldersgruppe:
16+

Instruktører:
Lea Liv Høegsberg
Laura Pernille Høegmark
Pernille Tang Pedersen

Medlemsskab generelt:
For at kunne booke en plads på holdene anført nedenfor, skal man oprette medlemsskab til BR66.

BR66 tilbyder to forskellige medlemskaber: Et 6 måneders medlemsskab og et månedsmedlemskab.

For begge medlemskaber gælder det, at det er gyldigt fra den 1. i måneden til den sidste dag i perioden. Se nærmere om tilmelding for begge medlemskaber nedenfor.

Når man er medlem, kan man deltage på hold lige så ofte, man har lyst.

Man har selvfølgelig mulighed for at deltage i en prøvetime uden beregning, inden man melder sig ind. Vil man gerne deltage i prøvetime, skal man henvende sig til instruktørerne via Facebook (se link nederst på siden).


Kontingent 6 måneders abonnement:
Pris for medlemsskab er kr. 450 for 6 mdr. Nedenfor kan købes medlemsskab for perioden 1/7 – 31/12 2020. Vær opmærksom på, at køb af 6 mdr. kun gælder for denne periode.

Hvis man opretter et 6 måneders medlemsskab pr. 1/1 – 2020, og man deltager på hold 2 gange om ugen, vil prisen pr. deltagelse være under 10 kr.

Booking af hold fra i juli måned kan ske 14 dage før som altid.Månedsmedlemskab
Tilmelding til månedsmedlemskab sker ved at vælge “Tilmeld”-knappen med den ønskede måned nedenfor. Man skal aktivt melde sig til ved månedsskift, hvis man vil fortsætte med at jumpe. Prisen er kr. 99 for et månedsmedlemskab.

Hvis man opretter et månedsmedlemskab, og man deltager på hold to gange om ugen, vil prisen pr. deltagelse være ca. 12 kr.OBS. Pga. Covid-19 restriktionerne er der pt. kun 9 pladser pr. hold, og der kan max bookes plads 14 dage frem.

Der gøres opmærksom på, at der med de nuværende Covid-19 omstændigheder kan ske ændringer af alle elementer vedrørende Jumping Fitness med ganske kort varsel.

Husk at framelde din booking, hvis du ikke kan deltage alligevel, så der er en anden, der kan få pladsen.
Der gøres opmærksom på, at framelding skal ske senest 12 timer før holdstart.

Facebook:
Følg BR66 Jumping Fitness DK på Facebook her
Følg BR66 Gymnastik på Facebook her